annons

tisdag 1 november 2016

Sydafrika! Asienresor goes hela världen!

Hallå vänner. Det var ett tag sen något publicerades här, av den enkla anledningen att vi inte rest till Asien på länge. Däremot har vi rest till andra delar av världen och är just i detta nu på resande fot, närmare bestämt i Sydafrika. Jag har ju tidigare publicerat min video från när vi var på Kuba och tänkte härmed alltså inkludera alla spännande resor vi gör. Lite som Asienresor 2.0: "Asienresor och resten av världen.

Qatar Airways business class: Stockholm - Johannesburg

I måndags begav vi oss ut till Arlanda, redo för tre och en halv vecka i Sydafrika och Mauritius. Tisdag eftermiddag landade vi i Johannesburg efter ha flugit med Qatar airways fabulösa business class. Verkligen en upplevelse! Enorma fåtöljer man kunde fälla ner helt till en liggande säng. Egen TV/multimedia-skärm, wi-fi under flygningen, en trerättersmeny med tillhörande vinlista och.. Champagne champagne champagne! Flygrädd som jag är så brukar jag alltid ta ett glas (läs 3) champagne för att lugna mina flygnerver. Likaså denna gång, jag kände mig hemma direkt. Ingen dålig champagne heller. Efter det justerade jag min flygstol, hittade min complimentary toalettväska från Giorgio Armani (!!) med exklusiva krämer och parfymer i. Vi landade i Doha ca 5,5 h senare och begav oss till deras lounge. Sedan var det dags för nästa flight: Doha -> Johannesburg. Denna flight var desto skakigare och kl 9 på morgonen är man inte så sugen på champagne, så det var bara att härda ut. Men som total upplevelse så får Qatar en fet tumme upp (dock är maten bättre på Turkish business class), vilken jävla lyx. Det är så här man ska resa alltså. Här nedan kommer lite bilder från flighterna till Afrika. Inom kort kommer inlägg från Safarin på "Itaga Game Lodge" utanför Johannesburg.


 
 

1 kommentar:

  1. Kul inlägg och trevligt med mycket bilder! Sydafrika med sin kontraster verkar intressant, hoppas på fler inlägg även från Asien nästa gång!

    SvaraRadera